logo

Logo Trein OnderwegTrein Onderweg

Welkom op de website van Trein Onderweg.

Met de Trein Onderweg app:

Heeft u geen Android telefoon, gebruik dan deze website voor bovenstaande.

Waarom Trein Onderweg

De NS-app en -website bieden goede adviezen om te reizen naar de gewenste bestemming.

Echter, zodra er problemen zijn, zoals vertraagde of uitgevallen treinen, dan biedt het weinig tot geen hulp; een advies komt simpelweg te vervallen. Trein Onderweg is ontworpen om juist in zo'n situatie te helpen. Wanneer het oorspronkelijke advies niet langer mogelijk is ontvang je hiervan een notificatie (alleen met de app) en kun je kiezen voor Alternatieve Route. Het advies wordt dan bijgesteld op basis van je huidige trein en de situatie op dat moment.

Dat is waarom Trein Onderweg onstaan is. Maar inmiddels is Trein Onderweg veel meer.

De planner van Trein Onderweg is superieur.

In plaats van twee adviezen (snelste en makkelijkste route) worden voor het gekozen moment als het ware zes adviezen opgevraagd:

Behalve met de dienstregeling van de treinen, de looptijden bij overstappen en eventuele vertragingen worden ook de volgende aspecten gebruikt bij de adviesbepaling:

Eenmaal onderweg kunt u uw reis in detail volgen. Zo ziet u in de schematische weergave van uw reis:

Trein Onderweg informeert u actief met push-berichten (alleen in de app) over belangrijke zaken omtrent uw reis

Wanneer de reis niet verloopt zoals u wilt, kunt u deze aanpassen. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een bericht dat uw huidige reis niet meer mogelijk is (of beter kan). De opties zijn afhankelijk van de situatie. De totale lijst van mogelijkheden:

Heeft dit u overtuigd? Download dan de Trein Onderweg app voor Android of gebruik de menubalk om de Trein Onderweg website te gebruiken.

Kunt of wilt u geen gebruik maken van de Google Play store, download dan de app vanaf deze website:

Let op: Om de app te kunnen installeren moet u Instellingen / Beveiliging / "Onbekende bronnen" aanzetten tijdens installatie.

Overige Links:

Vindt u fouten in de website of app, laat het me dan weten op treinonderweg@gmail.com. Daar kunt u ook terecht voor vragen of opmerkingen.